Menu.   ( Paasmenu onderaan  op deze pag.)

Tot en met 30 maart.

Pasta scampi’s – aubergine – kerstomaat

Zeebaarsfilet –   witte  asperges – prei  – botersaus

Iberico Varken – jonge wortel – broccoli – gebakken krieltjes – graanmosterd

Tiramisu met rode vruchten

menu 39€ pp .

    Paasmenu

  • Grote scampi’s – Ravioli van aubergine – Courgette – Geconfijte tomaat – Basilicum
  • Op vel gebakken kabeljauwhaas  – Stoofpotje van witte en groene asperges – Jus met verse kruiden
  • Parelhoenfilet – Lentegroentjes – Dragon – Aardappelgratin
  • Vanille room – passievrucht-  rode vruchten

        55€/pp (4 gangen ) (Bij de menu voorzien we ook brood ,  kruiden en de beschijving ) 

       Afhalen kan op 20 april van 9:00 t.e.m 16:00.

       Bestellen enkel via telefoon of sms op +32475432752

Pasta’s

Pasta a la ragu ( bolognese )  10€

Lasagne ” le 54  ” 12€

Spaghetti  diabolique  met  scampi’s  – courgette – jus van tomaat – 14€

Pasta met scampi’s – witte asperges – tomaat – basilicum 14€

Pasta met kip – courgette – groene asperges – room – kruiden  12€

Macaroni – ( pasta met ham – kaas – room )  12€

Cannelloni van zuiderse groentjes –  buratta – aubergine  – tomaat- room  ( veggie )  12€

Pasta met gehaktballetjes – courgette  – tomaat – basilicum 12€

Ravioli van champignons. – jus van truffel – pancetta – courgette 12€

Pasta – pancetta – witte asperges – spinazie  – room 12€

Pasta zeevruchten – courgette – aubergine  ( sint-jacobsvrucht – scampi’s – gamba’s – nobashi garnaal )

Trio van pasta 21€ ( voor 2pers .) te verkrijgen  op woensdag en donderdag

Creme  brulee 6€ (1€waarborg )

Tiramisu  5€   (1€ waarborg )

Dessert suggestie ( zie menu ) 5€ ( 1 €waarborg )

Voorgerechten

VOORGERECHTEN

Caesar salade ” le 54″ ( gebakken kip- salade – crouton – tomaat -bieslook ) 12€

Salade  ” le 54 ” met scampi’s – spekjes – gerookte zalm  12 €

Salade van scampi’s – gerookte zalm – appel – rucola  12 €

Salade van buratta – zuiderse groentjes – kerstomaat  12 €

Witte asperges – burrata – kerstomaat – culatello ham   14€

Gerookte zalm – witte   asperges – jonge ui  – kruidensalade   13 €

Carpaccio van Iers rund  – olijfolie  – kruidensalade – parmezaan  12€

6 x bruchetta ( 2x tomaat – 2x champignons -2x  vitello   ) 12€

Vitello tonato – ” le 54 ”   11€

Melanzane alla parmigiana – aubergine – jus van tomaat – mozarella – basilicum .  9€

Hoofdgerechten

VLEES

ESCALOPE – pizzaolla   ( licht pikant ) – tomaat – gegrilde aubergine  – verse pasta  19 €

OSSOBUCCO  – stoofpotje van groenten – verse pasta  22 €

IBERICO VARKEN – jonge wortel – broccoli – gebakken krieltjes – graanmosterd  18€

IERS RUND ” RIB  EYE “- groene boontjes  – witloof  – gebakken krieltjes –  pepersaus  24 €

LAMSKROON  – Witte asperges  – kerstomaat uit de oven  –  rode wijn  – gebakken krieltjes  22€

(dagelijks nog suggestie’s in de winkel zie  voor info instagram of facebook )

VIS

SLIPTONG ( 3 STUKS)  –  courgette – kerstomaat – gebakken  aardappel – boter    22 €

VISPANNETJE – zalm – kabeljauwhaas – scampi’s – garnaal – fijne groentjes  – puree  21 €

ZEEBAARSFILET – stoofpotje van witte asperges – prei  – botersaus – krieltjes  21€

DUIVELSE  SCAMPI’S  –  groene asperges – kerstomaat – wilde rijst  20€

KABELJAUWHAAS  –  Spinazie – witloof – paddenstoelen – jus met mosterd – thijm   21€

( Dagelijks nog suggestie’s in de winkel zie voor info instagram of facebook )

Antipasti schotel

Antipasti ( 1 dag op voorhand te bestellen dank u )

Culatello ham – coppa – mortadella – Italiaanse salami – burrata – tomaat -zuiderse groentjes  -olijven – parmezaan -Bruschetta

13€ pp ( vanaf 2 pers)

BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE

Blijf altijd op de hoogte en volg ons op Instagram. Hier posten wij dagelijks informatie wat betreft tafeltjes wat vrij komen, nieuwe reservatiemogelijkheden enzovoort.