
Menu. ( Paasmenu onderaan op deze pag.)
Tot en met 30 maart.
Pasta scampi’s – aubergine – kerstomaat
Zeebaarsfilet – witte asperges – prei – botersaus
Iberico Varken – jonge wortel – broccoli – gebakken krieltjes – graanmosterd
Tiramisu met rode vruchten
menu 39€ pp .
Paasmenu
- Grote scampi’s – Ravioli van aubergine – Courgette – Geconfijte tomaat – Basilicum
- Op vel gebakken kabeljauwhaas – Stoofpotje van witte en groene asperges – Jus met verse kruiden
- Parelhoenfilet – Lentegroentjes – Dragon – Aardappelgratin
- Vanille room – passievrucht- rode vruchten
55€/pp (4 gangen ) (Bij de menu voorzien we ook brood , kruiden en de beschijving )
Afhalen kan op 20 april van 9:00 t.e.m 16:00.
Bestellen enkel via telefoon of sms op +32475432752
Pasta’s
Pasta a la ragu ( bolognese ) 10€
Lasagne ” le 54 ” 12€
Spaghetti diabolique met scampi’s – courgette – jus van tomaat – 14€
Pasta met scampi’s – witte asperges – tomaat – basilicum 14€
Pasta met kip – courgette – groene asperges – room – kruiden 12€
Macaroni – ( pasta met ham – kaas – room ) 12€
Cannelloni van zuiderse groentjes – buratta – aubergine – tomaat- room ( veggie ) 12€
Pasta met gehaktballetjes – courgette – tomaat – basilicum 12€
Ravioli van champignons. – jus van truffel – pancetta – courgette 12€
Pasta – pancetta – witte asperges – spinazie – room 12€
Pasta zeevruchten – courgette – aubergine ( sint-jacobsvrucht – scampi’s – gamba’s – nobashi garnaal )
Trio van pasta 21€ ( voor 2pers .) te verkrijgen op woensdag en donderdag
Creme brulee 6€ (1€waarborg )
Tiramisu 5€ (1€ waarborg )
Dessert suggestie ( zie menu ) 5€ ( 1 €waarborg )
Voorgerechten
VOORGERECHTEN
Caesar salade ” le 54″ ( gebakken kip- salade – crouton – tomaat -bieslook ) 12€
Salade ” le 54 ” met scampi’s – spekjes – gerookte zalm 12 €
Salade van scampi’s – gerookte zalm – appel – rucola 12 €
Salade van buratta – zuiderse groentjes – kerstomaat 12 €
Witte asperges – burrata – kerstomaat – culatello ham 14€
Gerookte zalm – witte asperges – jonge ui – kruidensalade 13 €
Carpaccio van Iers rund – olijfolie – kruidensalade – parmezaan 12€
6 x bruchetta ( 2x tomaat – 2x champignons -2x vitello ) 12€
Vitello tonato – ” le 54 ” 11€
Melanzane alla parmigiana – aubergine – jus van tomaat – mozarella – basilicum . 9€
Hoofdgerechten
VLEES
ESCALOPE – pizzaolla ( licht pikant ) – tomaat – gegrilde aubergine – verse pasta 19 €
OSSOBUCCO – stoofpotje van groenten – verse pasta 22 €
IBERICO VARKEN – jonge wortel – broccoli – gebakken krieltjes – graanmosterd 18€
IERS RUND ” RIB EYE “- groene boontjes – witloof – gebakken krieltjes – pepersaus 24 €
LAMSKROON – Witte asperges – kerstomaat uit de oven – rode wijn – gebakken krieltjes 22€
(dagelijks nog suggestie’s in de winkel zie voor info instagram of facebook )
VIS
SLIPTONG ( 3 STUKS) – courgette – kerstomaat – gebakken aardappel – boter 22 €
VISPANNETJE – zalm – kabeljauwhaas – scampi’s – garnaal – fijne groentjes – puree 21 €
ZEEBAARSFILET – stoofpotje van witte asperges – prei – botersaus – krieltjes 21€
DUIVELSE SCAMPI’S – groene asperges – kerstomaat – wilde rijst 20€
KABELJAUWHAAS – Spinazie – witloof – paddenstoelen – jus met mosterd – thijm 21€
( Dagelijks nog suggestie’s in de winkel zie voor info instagram of facebook )
Antipasti schotel
Antipasti ( 1 dag op voorhand te bestellen dank u )
Culatello ham – coppa – mortadella – Italiaanse salami – burrata – tomaat -zuiderse groentjes -olijven – parmezaan -Bruschetta
13€ pp ( vanaf 2 pers)