Ilse & Alain

Le 54

18 jaar geleden begonnen we aan onze droom, een eigen restaurant en waagden we de sprong naar restaurant “Hemelingen 27” gedurende 3 jaar en daarna “Le 54” gedurende 15 jaar.
Je hebt een droom en je begint aan een hoofdstuk waar je geen kijk op hebt. We maakten er samen, na jaren, een succes van en werden in 2019 bekroond door Gault Millau als beste restaurant prijs en plezier van Vlaanderen .
ln 2020 bekroonde Michelin ons met de befaamde BIB GOURMAND.
De laatste jaren werden de avonden ons te zwaar (we blijven niet jong), de meeste van onze klantjes wisten dit.
We hadden het er regelmatig over. ln je achterhoofd wil je toch liever je eigen baas blijven en je overweegt een lunch- en traiteurzaak, maar de stap zetten was serieus nadenken.
Tot op 13 maart corona opdook, we moesten sluiten en hadden geen andere keuze dan als traiteur verder te doen.

Contacteer ons

We vlogen er dadelijk in en het werd een groot succes, jullie hebben massaal afgehaald. Dank hiervoor!
We waren de meeste avonden vrij en we genoten ervan. Tot er jonge en oudere klantjes stierven aan corona en de vreselijke ziekte, kanker, in diezelfde periode ook onze eigen familie trof.
Dat stemt tot nadenken en je vrije tijd wordt een echte luxe.
We hebben samen nachten wakker gelegen,
ook omdat we zo’n succesvol restaurant
hebben opgebouwd en daarvoor veel
hebben opgeofferd

Maar na alles op een rijtje te hebben gezet, hebben we toch besloten om Le 54 om te bouwen tot een plek waar je kunt komen, maar op een andere manier : om te ontbijten, te lunchen en heerlijk af te halen. (Pasta’s, menu’s, charcuterie, kaas, bruschetta’s, antipasti, olijfolie, wijn en nog veel meer….)

BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE

Blijf altijd op de hoogte en volg ons op Instagram. Hier posten wij dagelijks informatie wat betreft tafeltjes wat vrij komen, nieuwe reservatiemogelijkheden enzovoort.