Menu
Pasta – pancetta – spinazie. – jus van truffel
Schelvis – spitskool- savooikool – sjalot – roomsausje
Parelhoenfilet – gebakken krieltjes – stoofpotje van pompoen – champignons – dragon
Mokka panna – cotta – mandarijn
Menu 38€ ( 4 gangen )
Menu tot en met 20 oktober
Pasta’s
Pasta a la ragu ( bolognese ) 10€
Lasagne le 54 12€
Spaghetti met scampi’s – courgette – jus van tomaat – diabolique 14€
Pasta met kip – witloof- champignons – room 12€
Macaroni ham en kaas 12€
Pasta met gehaktballetjes – tomaat – courgette – basilicum 12 €
Pasta carbonara met courgette en butternut pompoen 12€
Cannelloni van ragout van kalfs – jus van tomaat – room – geconfijte paprika 12€
Ravioli van aubergine – jus van tomaat – buratta – basilicum ( veggie ) 12 €
Pasta met zeevruchten ( gamba- scampi’s- nobaschi garnaal – sint-jacobsvrucht ) – courgette – aubergine – tomaat 20 €
Trio van pasta 21€ ( voor 2pers .) te verkrijgen op woensdag en donderdag
Creme brulee 6€ (1€waarborg )
Tiramisu 5€ (1€ waarborg )
Dessert suggestie ( zie menu ) 5€ ( 1 €waarborg )
Voorgerechten
VOORGERECHTEN
Caesar salade ” le 54″ ( gebakken kip- salade – crouton – tomaat -bieslook ) 12€
Salade met geitenkaas – krokant gebakken italiaans speck – honing – mosterddressing 12€
Salade ” le 54 ” met scampi’s – spekjes – gerookte zalm 12 €
Salade van scampi’s – gerookte zalm – appel – rucola 12 €
Toast met tapenade van ricotta en olijven – paddenstoelen – pancetta – rucola 8 €
Gerookte zalm – komkommer – sjalot – kruidensalade 12 €
Burrata – kerstomaat – culatello ham – rucola 12€
Carpaccio van Iers rund – parmezaan – rucola – olijolie 10€
6 x bruchetta ( 2x tomaat – 2x champignons -2x vitello ) 12€
Vitello tonato – ” le 54 ” 11€
Grote Gamba’s ( 6 stuks ) voor op de bbq of in de oven – verse kruiden – salade met buratta – tomaat – basilicum 32€
Melanzane alla parmigiana – aubergine – jus van tomaat – mozarella – basilicum . 9€
Hoofdgerechten
VLEES
ESCALOPE – pizzaolla ( licht pikant ) – tomaat – gegrilde aubergine – verse pasta 19 €
OSSOBUCCO – stoofpotje van groenten – verse pasta 22 €
PARELHOENFILET – puree van savooikool – stoofpotje van pompoen en champignons 18€
HERT ( filet-pure ) – witloof – pastinaak – gratin – rode wijn – blauwe bessen 22€
VIS
SLIPTONG ( 3 STUKS) – courgette – kerstomaat – gebakken aardappel – boter 22 €
VISPANNETJE – zalm – kabeljauwhaas – scampi’s – garnaal – fijne groentjes – puree 21 €
SPIES VAN SCAMPI’S – Risotto van pompoen – rode ui – paddenstoelen – thijm 20€
SCHELVIS – spitskool – savooikool – aardappelpuree – roomsausje 21€
Antipasti schotel
Antipasti ( 1 dag op voorhand te bestellen dank u )
Culatello ham – coppa – mortadella – Italiaanse salami – burrata – tomaat -zuiderse groentjes -olijven – parmezaan -Bruschetta
13€ pp ( vanaf 2 pers)